workshop

Inbjudan till workshop

Forskningsprojektet Minclusion, som är ett samarbete mellan Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola, utvecklar prototyper till mobila applikationer (appar) för nyanlända arabisktalande i Sverige. Fokus i projektet är att ta fram ett digitalt stöd för språk och interkulturell kommunikation för att hjälpa människor att lära sig om Sverige, hitta arbete, utbildning, m.m.
Vi tycker att det är viktigt att innehållet i det som vi utvecklar är användbart, och därför kommer vi att arrangera en workshop. Denna workshop är ett tillfälle där du tillsammans med andra deltagare har möjlighet att påverka innehållet.

Nu söker vi dig som har något av följande:
  • har arabiska som modersmål
  • är lärarutbildare eller

Vi bjuder på fika. Välkomna!

Datum

Workshopen äger rum 21 november kl 13.00-16.00.

Adress

Institutionen för tillämpad informationsteknologi, Lindholmen Huvudentré: Forskningsgången 6, Hus Patricia (samma byggnad som elbuss-garaget) Från centrum kommer du lättast hit med buss 16, 55, 30, 31, 99 eller 55 (hållplats Lindholmen). Det går också en gratisfärja mellan från Stenpiren och Lindholmspiren.

Anmälan

Det vore jättetrevligt om du har möjlighet att komma till ett spännande, kreativt möte! Anmäl dig så snart som möjligt men senast 16 november med ett mail till: Linda Bradley bradley@chalmers.se
tel 0766 184151
Projektets hemsida: http://minclusion.org/

Hälsningar Linda, Projektledare för Minclusion-teamet